Video Vijesti

Najavljen je GREENFIELD, nova avanturistička puzzle igra koju razvija jedan developer  

Podijelite:

GREENFIELD je avanturistička platformska igra s intrigantnom pričom. Putujemo kroz zaboravljeni objekt na otoku, stječući moći iz izgubljenih tehnologija kako bismo otključali put do središta, gdje nas čekaju odgovori na mnoge misterije. 

U igri ćemo razriješiti ekološke zagonetke kako bismo prodrli u dubine prostranog i tajanstvenog otočnog objekta. Istraživat ćemo pet jedinstvenih postaja na otoku, od kojih je svaka fokusirana na određenu vrstu energije – izgaranja, vode, vjetra, magneta i svjetlosti. Dodatni izazov predstavlja nadmudrivanje i poraz čuvara koji brane otok od svih koji se usude ući. 

Ono što GREENFIELD čini jedinstvenim je mogućnost korištenja raspršene tehnologije diljem svijeta kako bismo stekli nove sposobnosti za svoje egzo-odijelo i dobili pristup novim područjima. Ovo također uključuje upravljanje jedinstvenim vozilima na zemlji, u zraku i na vodi. 

Većina primjećuje sličnost ovog naslova s igrama poput Insidea ili Sommervillea, a razvija ga solo developer Kyle Smith koristeći Unreal Engine 5 za PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski