Video Vijesti

WyrmBound je akcijsko-avanturistički RPG za jednog igrača smješten u fantastični azijski tematski svijet

Podijelite:

Solo developer Moonlit Dragon Interactive radi na fascinantnom projektu pod nazivom WyrmBound, koji kombinira elemente soulslike igara i oduševit će vas svojom vizualnom privlačnošću. U ulozi vještog samurajskog ratnika, igrači će se upustiti u avanturu sklapanja saveza s moćnim zmajevima te sudjelovati u epohalnim bitkama protiv legendarnih azijskih božanstava i mitoloških bića kako bi vratili mir.

U fantastičnom svijetu WyrmBounda, igrači će otkriti raznovrstan niz zmajeva, svaki opremljen svojim jedinstvenim karakteristikama i sposobnostima. Ovi zmajevi variraju u veličini, elementarnim moćima i stilovima borbe, omogućujući igračima da prilagode svog zmaja prema vlastitom stilu igranja. Bez obzira tražite li zmaja koji vlada vatrom i ispušta plamen, ili preferirate onoga koji dominira ledom ili munjom, WyrmBound nudi širok izbor ovih veličanstvenih stvorenja s kojima se možete povezati i surađivati u borbi.

Borbeni sustav u WyrmBoundu crpi snažnu inspiraciju iz igara sličnih Soulsu, pružajući izazovno iskustvo s pristupačnijom razinom težine. Igrači imaju priliku usavršavati svoje vještine s raznim oružjem, otključavati moćne kombinacije i posebne poteze koji unapređuju njihove borbene sposobnosti. Osim toga, svaki lokalitet u igri pažljivo je oblikovan s jedinstvenim detaljima, pružajući osjećaj realizma koje igrače duboko uvlači u avanturu koju donosi WyrmBound.

WyrmBound još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti objavljen za PC u Early Access putem Steama. Tamo će prema riječima developera ostati godinu dana, a povratne informacije igrača pomoći će mu da u potpunosti oblikuje i prilagodi igru. Early Access verzija ima borbeni sustav, mehaniku jahanja zmaja i zmaja koji se udružuje s igračem u borbi protiv neprijatelja, sustav inventara koji se fokusira na statistiku oružja i podrušku za kontroler.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski